Hunddagisutbildningen

 

Lärare är:
 

David Selin (D.S.)
David är utbildningsansvarig för HUNDutbildningsgruppen. Han har bland annat arbetat på Djurskyddsmyndigheten och var där ansvarig för hundfrågorna. David var med och arbetade fram de nya regler som bl.a. gäller för hunddagis och hundpensionat, L 102 (Statens jordbruksverks föreskrifter och allmänna råd om hållande av hund och katt). David gästföreläser också på Linköpings universitet på några kurser i etologi. Han är också den som, tillsammans med sin fru (Maria Selin), har utvecklat berikning för hund. Alltså hur man tillgodoser hundens beteendebehov.

Carl-Gustav Siwertsson (C-G.S.)
C-G är veterinär. Han är specialist på hundens och kattens sjukdomar. C-G har tjänstgjort vid Växjö Djursjukhus sedan 1987. Huvudsakligen är han inriktad på medicinska problem, men är speciellt intresserad av beteendeproblem, ultraljud, kardiologi och exotiska sällskapsdjur.

Raad Askar (R.A.)
Raad är veterinär, har sin egen smådjursklinik (Veterinova), samt jobbar som universitet veterinär på KI, stockholm universitet. Huvudsakligen är han inriktad, förutom den medicinska delen hund och katt, på smittkontroll, förebyggande åtgärder, hygien.

Mari Wendt (M.W.)
Mari är psykolog, med inriktning mot KBT, samt är utbildad inom etologi och hund. Hon driver Kharma utbildning som både riktar sig till människa och hund. Mari är specialiserad på att arbeta med samspelet mellan människa och hund.

Linda Atmer (L.A.)
Linda är biolog. Hon har vidareutbildat sig i både etologi och hundkunskap. Linda driver idag sitt eget hundföretag (Hundtänk).

Mia Jansson (M.J)
Mia ä
r i grunden utbildad djurvårdare som sedan vidareutbildat sig till etolog, yrkeslärare i djur- och hundämnen, hundinstruktör, hundproblemutredare, samt viltspårinstruktör. Hon jobbar som djur- och hundlärare på ett gymnasium, samt driver Hundsamarbetet där hon främst jobbar med jakthundar.

Maria Selin (M.Se.)
Maria är sjuksköterska och har även arbetat som djursjukvårdare. Hon föder sedan år 2002 upp hundar under kennelnamnet Chanco. Maria har praktisk erfarenhet av hundpensionatverksamheten.

 

 

 

Navigering

HUNDdagisföreståndarutbildningen
HUNDdagis-föreståndarutbilning

HUNDutbildningsgruppen
Åäng, Ljungsäng
342 92 Alvesta
0739-844806
info@hundutbildningsgruppen.sehttp://www.hundutbildningsgruppen.se/
HUNDutbildningsgruppen

http://www.kennelchanco.se/
Kennel Chanco

Externa länkar

http://www.skk.se/

http://www.jordbruksverket.se/

hunddagisförsäkringen

Besökare just nu: 2
Sidvisningar: 387924
Unika besök: 280432